Snáď si skutočne len nočná mora
s ústami plnými prázdnych fráz.
Snáď si výmyslov ľadová hora
s vnútrom, kde dávno vyhorel mráz.
Snáď si naozaj iba zlý sen
so slúčkou na konci aj začiatku.
Snáď si účinkom tablietky Zolpidem
démonom duše vyslaným na hliadku.
Snáď si len na ceste obrovská skala,
ktorú raz s ľahkosťou preletím.
Snáď raz zabudnem, že som ťa znala,
z bludného kruhu sa zobudím.