Sbírka: Ticho
Věřím na laskavost lidských srdcí,
na dobrotu duše a na plnění
nekonečných tužeb
naší již léty trénované smrtelnické nenasytnosti.
Bloudím tmavými uličkami
a doufám,
že nepotkám další ze sbloudilých duší,
potácejících se hlubinami.
Mám sílu se smířit,
monotónním blues,
který znovu ubíjí
ty nedostatky naší mysli.
A po nářku visících neviňátek,
nikdo ti nevzlykne,
myslí si jen to své,
snad jednou dospějí i oni.