Výstižné, přesné. S tím by dozajista K.K.souhlasil, mimo posledního verše. I když v exilovém Mníšku pod Alpou velmi trpěl, nikdy držkou v zemi neryl.
--
Prozřetelnost mého otce, na konci dubna ´68:
"Neblbni, normální výměna měkolínů za tvrdolíny, vo žádný lidský tváři není řeč!
A pak po ´89 :
"Bez vyválčených středo-gubernií co je živí, nejdřív chcípnou a pak se budou mydlit mezi sebou!"
--
Zlatá slova K.K. :"Nenávidím? Ne, pohrdám!"
14.01.2019 10:47:23 | Lesan