Anotace: Někdy chceš bejt prostě jen na chvíli šťastnej... ale pomoct si s tim musíš sám
novej rok
čistej štít
prázdnej kalendář
nepopsaný linky v diáři
lístek s prej aktuálním motivačním citátem
všechno to jsou blbiny
kterých se chytáš jak něčeho
co by ti mohlo pomoct
vymanit se z bahna loňskýho roku
a konce splácení pokut
svýmu ex
sobě
zanedbávané rodině
a starým přátelům
člověk, co je problémový
problematický
utíká sám před sebou
ale nejvíc ze všeho
utíká před ostatními
a nedá se přestat
doháněj tě myšlenky
na to nehezký
cos myslel, žes nechal za sebou
a místo toho
je toho ještě hodně
čim se prokousat
proplout
prohrabat
a pak se tváříš navenek
že je všechno v pohodě
že už to je za tebou
že tě nic nerozhází
a potají brečíš
v autobuse
za počítačem
za zavřenými dvěřmi
protože naděje
co na chvíli svitnou
se zas brzy zatemní
zatáhnou se závěsy a rolety
jako když seš doma
a nepřítomně čumíš do blba
a doufáš, že to někoho zajímá