Rozplétám dávné obrazy
ve hvězdách se mi tříští
Za lesku večerní námrazy
dnes jako ve dnech příštích...
Orion pod měsícem jako motýl
roztahuje křídla
Kasiopeju chtěl by Velký vůz svést
Ve sněhu má touha jak motýl
uprostřed vřídla
Jsem hvězdný prach na tvých botách
jenž pokusím se smést...