Trest
Cítim sa, akoby bol život trest.
A ja som asi zločinec.
Čo som, stroskotanec?
Zľutovania fakt už niet?
Spikol sa proti mne celý svet?
Som fakt iba smeť?
Kde nájdem odpoveď?
Som hudba a hudbou aj ostanem.
Som pieseň.
Som bolesť a tieseň.
Som smutná a boľavá ako vŕba smútočná.
Mám zo života strach.
Som ako väzeň v okovách.
Smútim a blúdim
Tma, bolesť a tma.
Kedy sa zobudím?
Zo zlého sna.
Depresia.
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, AngelLia31, Frr
Komentáře (0)