Nehraj si se mnou,
ať nezraníš mé city
a pověz mi.
Proč se ti otevírám.
Proč tolik pláču,
když mám své nebe.
Sundej si masku.
Ať vidím tvé oči
a řekni mi pravdu.
Existuje skutečný svět,
kde bychom spolu mohli žít,
bez přetvářek a lží?
Chtěl bych to vrátit
a začít ti lhát.
Vytvořit kouzelný svět,
kde se nemusíš bát.
Možná jsme byli blízko
a na chvilku zastavili čas.
Budeš si mě pamatovat?
Myslet na mou tvář?
Nebo zapomeneš,
a půjdeš dál.
Do světa,
kde nemůžu být tvůj pán.