Anotace: ...
Jeden stoletý pán každé ráno po probuzení říkával: dnes ještě ne, dnes ještě ne..
13.11.2020 02:49:03 | Eru Alonnar
Nejtěžší je najít sám sebe. Ale potom osud, jen do pasu... dál už Tvé nohy rozhodnou!
Líbí se mi ve tvém věku ten nadhled i dávka pokory. Ta vyváženost rozumu a optimizmus mládí. Tvé verše tomu nasvědčují, a opět máš mé uznání!
20.02.2019 00:48:14 | šerý