Anotace: ...
Luční kvítí medem zalité
Měsíc svítí
A já
Ležím v kvítí láskou pobité
Padám do chtivého medu
K tobě blíž
Tvé medové rty zlíbám po doušcích
Budeme ležet uprostřed kopretin
Za svitu hvězd
Spojeni medovou vášní alespoň dnes..
Velmi krásné verše. Jsou v nich cítit emoce. ;-) Opravdu povedená báseň .. ;-)
21.02.2019 20:30:08 | Jean-Paul Simon