Stíny
Anotace: Mrazení v zádech pří pohledu zpátky
Pohled do slunce bolí
- Odlesky tisíců hvězd
A obavy, jež se rodí - v tvé hloubi -
vzpomínkou, kterou sis připomněl,
Že život není lehký.
Staré rány krvácejí
Jizvy, Které se nezhojí
Přízraky minulosti nikdy nic dobrého nepřinášejí
Jen zkázu a žal, bolest, zoufalství, ...
Připoután k hmotě
Už není kam jinam jít
Má zkouška ohněm!
Mé poslední vítězství!
Jak Prométheus a jeho orel
Jak Ježíš připoután ke kříži
Komentáře (0)