Anotace: Loučení bývají většinou smutná, nejsmutnější pak je loučení, které je navždy...
Věř, já se vrátím,
ve vzpomínkách a snech.
Nech odejít mě zatím,
odejít mě nech.
Věř, já se vrátím,
však nyní dochází mi dech.
Dřív, než se ztratím,
nech otisk na mých rtech
Věř, já se vrátím,
líbej, dokud je čas.
Těžký boj svádím,
život můj už zhas.
Samotnou, prosím, teď mě nech,
já přejít musím na druhý břeh.