Vzpomínka na budoucnost pane Pů? Nebyl to Tau?
Vozíkem na počátek lidskosti přece.
Nejste Deniken ani Kirk ale Kával čopr je taky dobrý, bawim se!
Ale v míru nikam nepoletíš to zůstaneš doma.
Ale až přijde Per aspera ad astra, tak vodevřeš lleydenskou láhev i s psaním, budeš Povolán. Budeš to cítit. Takže 22.5.2024 na Grossingu, ty koordináty se budou měnit, přesně v 15GMT. Kdyby už neexistoval, odečteš to ze Slunce. Slunce v duši! A.
17.03.2019 04:04:55 | milík