Boj
Ten pocti, kdy začínáš ji věřit,
že to zvládne a dokáže zvítězit.
Den za dnem a stále dokola,
kam se spravedlnost poděla.
Prohrála v nerovném boji,
rána, kterou čas nezahojí.
Odešla jsi, ne však vůlí svou,
tam, kam nemohu za tebou.
Opustila jsi nás takhle brzy,
zbyly jen vzpomínky a slzy.
Proč tak náhle a narychlo,
tvé srdce najednou utichlo.
Obejmout bych si tě přál,
aby mě pocit lásky hřál.
Stalo se, není to ničí vina,
vím, vzala mi tě rakovina.
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, J.Karasová, Ally, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)