Nebe se zastřelo
slzy padají z nebe
konci se zachtělo
vstoupit i do tebe.
Odvést tě do ticha
bez kousku naděje
když srdce utichá
na všechno pozdě je.
Na všechno co bylo
co už se nevrátí
krásné se ztratilo
má duše zaplatí.
Navěky bolestí
z trápení zoufalá
jak stromy bez listí
a to do poslední chvíle
...v zázrak doufala.
Moc hezké formou jistě, obsahem trochu smutné. Tak snad potěší pozdrav z Prahy a zasloužené ST.
06.04.2019 19:57:41 | danaska