Nikdy
Aké je to existovať?
Aké je mnou byť?
Aké je vlastný život si žiť?
Nikdy som nevedela.
Nikdy som nebola.
Vždy riadená niekým som bola.
Stáť na vlastných nohách,
byť sama sebou.
Mať vlastné chodníky a po nich si kráčať.
Túžila som po tom vždy, no cesty mi boli hatené.
Krídla rozprestrieť vždy bolo bránené.
Čím?
Kým?
Vlastnou hlavou?
Odpoveď som nenašla.
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, Polux Troy
Komentáře (0)