Tak trošku se zasnít
Anotace: Reakce na jednu hezkou básenku na těchto stránkách
Až oči přimhouřím připraven ke spánku,
vidím, jak stojíš tu v růžovém župánku.
A ke mně usedáš, já téměř nedýchám,
nemohu uvěřit, že jsi tu, že tě mám.
Sen je to nádherný, však jednou pomine,
až oči otevřu, obraz se rozplyne...
Komentáře (2)
Komentujících (2)