Hodnota bytostí
závislá od příjmu?
Snad pohnut hrdostí
pravidla nepřijmu.
A tak se vztekám:
Světe, jdi někam.
Nestojíš za (mo)dřinu.
Chuť žít mě opouští
ještě na jaře.
Jak procházím pouští
v příbytku žaláře.
Sbohem dám Čechám
a dál jen čekám
až sup mě rozpáře.
Někdy se to (tě to) semele
i v tom krásným jaru
odpuSTit, či opustit
a podlehnout zmaru?
19.04.2019 10:38:53 | Kapka
Svět pozbyl jasných tvarů,
klečím pod ústím.
Z šatů jen pár cárů,
přesto odpustím.
19.04.2019 10:54:12 | Karel A.P.
Taky bych někdy "zdrhla",
ale modřina? Ta se ještě dá...
Pár dní a nevíš o ní. :)
19.04.2019 09:30:50 | Dreamy