První věc: ne-rým potemněly a zachvěla, je chtěný ?
Druhá věc: báseň jako epitaf pro blízkého se nedá hodnotit. Zasáhla.
30.04.2019 10:11:00 | Now
Básnička je míněná dobře, jen prostředky (snad z přehnané úcty) zvolené moc nuceně velkolepé bez živé vřelosti, kterou právě tato chvíle potřebuje.
30.04.2019 10:04:00 | Karel Koryntka
Živá Vřelost je úchvatná myšlenka :)
30.04.2019 12:46:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA