Čo je sloboda?
Vec pre mňa neznáma,
nikdy som ju nemala.
Vyletieť som skúšala,
končila som zviazaná.
Trápila som ss, plakala,
rany na koži i vduši som mávala.
Neviem, aké je to byť sám sebou,
nesiem náruč zlomených snov.
Osobou som zlomenou,
neviem už byť inou.
přeji, abys dokázala jí vyjít v ústrety - prolomila mříže své samo-vazby na stíny svého nesnadného života :-D*
24.06.2019 16:38:25 | Frr