Chybějící hormon
Anotace: Tuhle večer u okna...
Pramínek vlasů
na prst si namotám,
jak za starých časů,
opět tu blekotám.
Upřu ven pohled
a tiše ho poslouchám,
nechci tvůj dohled,
můj mozek je porouchán.
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, šerý, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)