smutná
rejhy na stole sou zas o rok starší,
nažraný popela z cigaret
a já ředim tmu v láhvi s vodkou
tak s prstem místo špuntu
sem tam s ní zatřepu
a koukám, jak se v ní míchá
jak inkoust s vodou
dělá takový ty tmavý mraky,
co kdovíodkud tahnou déšť
snad čekám
že se usadí u dna
jak lacinej sníh
v skleněnejch koulích
a všechno bude jako dřív
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
Komentáře (4)
Komentujících (4)