Anotace: Toto je má první báseň, snad se bude líbit.
U prvotiny je třeba upozornit na zásadní chybu v přístupu: to není TVŮJ kříž že ne! Kdybys nelhal, už tady nejsi. Ten kříž je maškara, kostým, účes, aby to jako vypadalo. To je u básníků velmi častý jev, že něco předstírají. Takové básničky se poměrně snadno píšou, ale jsou bez ceny.
Rozumíš co chci říct: odlož ty cizí kříže a doplňky a pěkně zajeď do sebe. Jaký opravdu jsi, jaký je TVŮJ život? Každý dobrý umělec začíná takto, ze svého pravdu. Ne z cizího předstírat.
15.05.2019 06:58:19 | Karel Koryntka