Mrtvá láska
V hříchu zajatí,
Jak porcelán v kredenci,
Leží tu v objetí,
Dva mladí milenci.
Ve tmě se skrývají,
Jak zajíc před lovci,
Schází se potají,
Pod rouškou temné noci.
Leží tam nazí,
Tělo se těla dotýká,
Z toho pohledu az mrazí,
Oběma ze zad trčí dýka.
Přečteno 317x
Tipy 14
Poslední tipující: Elis1ě, Krahujec, MARKO, BaZiNgA, Frr, Kapka, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (4)