Zakážu si tě
Musím
si tě zakázat ...
Přestat o tebe tolik stát
Vymazat vše ,
než mě to zabije ...
Musím začít žít ..
sama pro sebe .
Bez očích tvých ,
a naděje ,..
Že se jednou
země zachvěje ..
Musím
Tě nechat být ..
Pro to abych tě
snad.
Zas mohla mít ...
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, enigman, Donne, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (4)