Dva oběšenci
Na hřbitově,
vedle sebe dva oběšenci leží.
U tý betonový zdi,
čas vypršel jim a teď spí.
Na hřbitově,
vedle sebe, tlukot srdcí
pozůstalých, hořce zní.
Je nevzbudí už dobrý ani zlý.
K tý betonový zdi,
kam jdeme vždycky sami,
se slzou v srdci jdu…i já
a v sobě hloupé přání:
Dát ti pusu a přivítání!
Přečteno 596x
Tipy 19
Poslední tipující: jenommarie, Laryne333, Jana Wagi, Hanka, Krahujec, Jean-Paul Simon, Iva Husárková, Jort, BaZiNgA, Amonasr, ...
Komentáře (15)
Komentujících (7)