Nějaká dívka prý vyhlásila na webu anketu zda má spáchat sebevraždu, a lidi jí tam naklikali že ano. Tak ji spáchala. Něco podobně nevhodného a mylného je i v publikaci tohoto díla.
21.05.2019 08:10:59 | Karel Koryntka
Karle ano jsem připravená spáchat sebevraždu... Na světě je osm miliard lidí.. když umře jeden bude truchlit hrstka a nebude to ani trvat dlouho...
Rozeberou si můj majetek a rozpadnu se, jak pod zemí, tak i v jejich myšlenkách...
21.05.2019 11:05:08 | Škrobík
Pokud matce zemře dítě, bude trpět do konce svých dní. A měla jsem kamaráda Míru, který zemřel a myslím na něj doteď, byl to hodný kluk. Lidi nezapomenou. A každý jeden člověk pro někoho něco znamená, každý zapadá do té velké mozaiky a ovlivňuje dění. Takže i Ty. :-)
21.05.2019 13:45:48 | Isabella Monvoisin
Škrobíku je mi moc líto že trpíš vím jaké to je když člověk nevidí jiné řešení a vím jaké to je když zemře někdo na kom ti záleží viděla jsem tělo rozřezané na kousky kusy střev srdce mozku žádné teplo a víš jaké to je když vytáhnou tělo z mrazáku bolest strašná nikdy nezmizí řežu se do břicha dobře nepomáhá to takže co tak to zabalím nebudu bojovat a všechno pomine ale ještě dneska ne ještě dneska jsem ráda že jsem četla Tvé volání o pomoc a že jsem odpověděla ačkoliv Ti to třeba nepomůže přece jen na Tebe myslím objímám Tě...
21.05.2019 11:50:52 | Iva Husárková