Zabij mne, bože!
Zabij mne, bože,
dej jemu srdce mé.
Prosím Tě poprvé-usmrť mne,
prosím tě znovu-ať nebe se hne!
Prosím zas, potřetí-miluj je!
Zabij mne, pane,
již nemohu tak žít.
Srdce se chvěje,
chci pomocná mu být.
Ač v Tebe nevěřím,
často k hvězdám vzhlížím,
občas si pobrečím,
k záhubě se blíží…
…VRAHU!
Přečteno 656x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Jan Urban, jondys, Jort, enigman, šerý, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)