Anotace: Napadlo mne u Hubatků - vzácný čas, jedno pivo jen pro sebe.
Sám,
bez rodiny,
pocity viny,
sílí a tuží,
jen JEDNO si dám,
proč výčitky?
Prach víří,
slunce krouží,
kmeny listů chlad jiskří.
Mám rád smažák,
ta delikátnost a sprostota,
exploze cyankál,
vím, že za hrob nevidím,
tuším, že toto ne,
ale stejně objednám,
tuším, že nevadí,
hlahol a ryk,
je dobře, že jsem šel.
Piano poskytne útěchu,
chci hrát,
blues, aby Váš život skvěle šel,
a sračky voněly šeříkem,
bořit, chtít,
vášen tlít!