Anotace: :(
U cesty se válí
dívka v rudém sárí
potlučená, krvavá
za ženu má tyrana.
Vzala si ho v šesti
on ji hladí pěstí
bez nároku na dětství
žije v krutém manželství.
Co je láska neví
chrpa mezi plevy
svoboda je pryč
místo citů bič.
Smutně.
17.04.2024 05:56:15 | mkinka
och....:-(-
11.06.2019 10:04:23 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?