Anotace: ...
" … když každá si neseme" Hm, měl jsem za to, že jde o kamarádku. Tak se omlouvám.
14.06.2019 20:27:13 | šerý
Kdyby ve verších nebylo "...jako kdysi" tak by mě to znělo hodně lidsky,tolerantně. Ano, cesta vysněná... s podmíněným mýtným. Ve skutečnosti každá, ve směru privátním.
12.06.2019 01:15:24 | šerý
Tomu neroumím, proč to i s tím nezní lidsky? :))
14.06.2019 09:39:58 | AngelLia31
Cesta jedna, jak "vysněná." A přitom jste si cizí? Bebí si pofoukat? (Skutečné přátelství se navzájem "nezraňuje") Co bylo, bylo pěkné (alespoň dle představy jedné,)tak se to k příjemnostem života počítá. Proč tedy za to nebýt osudu vděčný. Život bývá o sběru drobniček štěstí...
14.06.2019 17:24:28 | šerý