Začít básničku "To opět ráno" je velmi riskantní, jako když se člověk při představování zakoktá. Čtenář to rád promine, ale setrvačně si přenáší nejistotu proč vlastně jsme museli začít takto. Já jsem došel k závěru že to způsobuje celkový nedůsledný a hovorný styl s množstvím převzatých obrazů (sny zvednout z prachu, zázrak z nebe, samota zebe, zbyla touha, city popravit, tvář, zář atd.atd.) Mezi převzatými jsou tvé vlastní zajímavější nápady, takové jako punkrockové (bílá služebná, s cigárem dohořím). Gábi předpokládám, že báseň není vymyšlená. A domnívám se, že je třeba se vyjádřit mnohem poctivěji, tj.opravdu zkoumat jak to s tím vztahem je, co se stalo a říct to.
24.06.2019 06:57:14 | Karel Koryntka