Je to príbeh, ktorý bolí.
Všetkým chcem povedať sorry.
Ospravedlňujem sa, že nie vždy som silná.
Moja myseľ je znavená a často aj strápená.
Som tá, čo sa hanbiť má.
Som tá, čo je zlomená.
Hlava mi je sklonená.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?