Rým "zvrtnout-uhnout" není nic moc sám o sobě, ale významově je to hrozně krkolomné. Míněno snad jako že by se člověk skoro zastřelil kvůli těm nepříjemným informacím co mu řekli? To mají vyjádřit slova "nevíš jestli kulce uhnout"?
Pamatuj na čtenáře, on není vůči tobě zaujatý, ale ani kamarád. Na začátku je neutrální. Vše se rozhodne podle toho jak básník mluví. Pokus se tvořit správně věty.
28.06.2019 07:59:31 | Karel Koryntka