Spíš na voze nerozhodnosti odkud kam básničku zavézt. Jestli o životě hluboce či konzumně agitačně, osobně za sebe nebo za lidstvo? Rozsviť s vykřičníkem nebo otazníkem? Slova jsou sama o sobě pěkná, ráda by nějaké myšlence posloužila, ale nějak nemají příležitost.
05.07.2019 09:07:39 | Karel Koryntka