Společná otázka
Když v davu kráčíš zcela sám,
když cítíš se jak prázdný rám,
když hojíš ostřím nový šrám,
když chceš se oddat světlým tmám,
když chceš dát konec smutným hrám
a jako nevěřící hledáš chrám,
stejný pocit jak ty mám,
stejné stavy zažívám,
stejné myšlenky já znám
a stejně jak ty se jen ptám...
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Neegoista88
Komentáře (1)
Komentujících (1)