Nápad je zřejmě originální a docela působivý, ale podle závěru se zdá že jen nápad a předstírání, nikoliv skutečné životní trauma. A čtenář tak pomalu souhlasí s těmi pokřikujícími, i když by to takhle neřekl.
17.07.2019 08:15:10 | Karel Koryntka
Tak ještě aby to byla pravda, to by jste mi přál jo? :o :) jinak děkuji za reakci :)
18.07.2019 21:12:03 | Pajalord