Samota
Doufam, ze vše není má chyba
Ze přece nejsem tak špatný
Lásku se snažil vracet
Věk se mi stal tratný
Nejde tak rychle dospět
Nelze byt ten velký chlap
Kdyby to však takhle bylo
Vedle by byl ženský pach
Ženská vůně, vůně lásky
Tu kterou každý chce
Byla by to pohádka
Šťastný konec a ne zavřená vrátka
Teď je čas se zvednout
Všemu nechat volný prostor
Musím prostě kapitolu zavřít
A nahlas řvát, jako motor
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
Komentáře (0)