Sama tak sama
zahalena hávem smutku
a křídlem havraním
křičím o pomoc
v krajině hluchoslepých
kopretiny pláčou
pod tíhou mraků
hra na zapomnění
Křik, strach a děs
zbořený svět
hořící trosky snů
a ulice plné krve
srdce prolezlé tmou
pak pohltila smrt