Nevím jak se do citové vzpomínky dostalo to "jídlo", babička ještě zažívala hlad nebo jsi to psala před obědem? Básnička je míněná dobře jako umělecká, ne jako pouhý sociální podnět, jak dneska bývají, avšak je učesaná standardně bez osobité vynalézavosti nebo svérázu, a proto ani žal nepůsobí opravdově. Ostatně opravdový žal člověk málokdy ventiluje skrz web. (Snad to tak ještě je.)
14.08.2019 13:18:09 | Karel Koryntka
To je starší text, psala jsem to po smrti mojí fenky, kterou jsem měla jako dítě. :D
EDIT: spojení "duhový most" se často používá k označení místa, kam odchází zvířata.
14.08.2019 13:24:35 | Cataliina