To psal ten druhý, já tomu taky nerozumím!Ale třeba si z toho něco vezme, až se zas probudí..!
26.08.2019 20:57:29 | Vendys
ten sklon k dobrému, poznání dobra a zla, je zázračné a máme ho zároveň jako "za trest"
---
Básnička mluví neobratně, nesouvisle a s chybami (často chybí větný člen, abel ve mne potlačí CO?), ale svým vlastním jako "lidovým" jurodivým způsobem mluví o závažných otázkách duše, vytrvale a zdá se bezúčelně.
většina ve mne, "Jsi dobrý" říká
je to to dobro, kterému se často stýská ... to je skoro antika, hotový mramor
26.08.2019 10:11:06 | Karel Koryntka