chvílemi básnička mluví větami, jako o ději (např.démoni mi ukázali...) většinou uvádí obsah jako body na seznamu (• chvíle • moment • oči • vlasy • básník) to dělá dojem nepevného plánu, jako kdyby se básnička vyvíjela a měnila při psaní. A také dojem že obsah není dost podnětný ani osvojený. Spíš je třeba přinést třeba i menší ale skutečné svoje NĚCO, ne pouze tušení že snad něco. A to dobré inspirativní NĚCO leží v hlouběji v tvé duši, tam jdi.
(to byl náročný komentář jako k začínajícímu básníkovi, jinak je básnička obstojná, na literu o nic horší než ostatní)
01.09.2019 08:04:58 | Karel Koryntka
Moc děkuji za vaší konstruktivní kritiku. Je pravda že spíše píšu knihy a tak psaní básní je pro mě něco nového. Ale jsem vděčný za váš názor a rady. Neustále na sobě pracuji a chci umět více. Proto jsem přišel na liter, kvůli zkušenostem do budoucna.
01.09.2019 13:53:51 | Smutný poet