Tak aspoň díky
Anotace: Smích, velký to dar.
.
Zemřel děd Vševěd.
Vlasy humoru bývaly ze zlata.
Smutné vidět trpaslíky
v černém.
Tím zanikne svět,
že hlava bude plešatá..
v čase zamračeném.
.
.
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: A42, Frr, Marten, šerý, J.Karasová
Komentáře (2)
Komentujících (2)