Modlím se
za paprsky světla,
modlím se
na kolenou...
modlím se
A nádech mě svírá,
zadržím dech,
nesmím zapomenout
modlím se, modlím
za svět ve smíru
Však bez šance padám
skrz prázdno vesmíru
předstírám předstírám a nádech který svírá ... mě prozradil
---
pořád je to o té důvěře p.učitelko, říct něco pěkného dovede každý, pedagog ještě lépe, ale aby se vyjádření pravdivě ujalo, to je věc srdce resp. celého života
07.09.2019 11:58:43 | Karel Koryntka
To je přenádherné...
06.09.2019 16:51:40 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ