to se mi líbí..:-D* ST*
PS Koryntka textu zjevně nerozumí-ani nemůže..tedy pak jak by mohl vědět která bije***ale hned generalizuje..poučuje..nesmyslně jako obv. kritizuje
14.09.2019 09:51:15 | Frr
Začátek mě upoutal, lhaní je (zejména u básníků na literu, i dnes vůbec všude) kardinální téma, tak jsem zbystřil. Pak ale počínaje 3. řádkem, kde chceme vysvětlit CO to teda je to lhaní, je náhle básnička dost podobná ostatním, které tu vídáme. Řádky 3-6 to způsobují, reflexe se nekoná, spíš jdeme s proudem a vzniklo opět lhaní (vymýšlení si) o lhaní.
11.09.2019 07:20:48 | Karel Koryntka