Ti bezcitní
Ještě teplý vánek vál,
nad černým povozem,
a než tě odvezem,
sbor hladových supů hrál.
Žaludek se mi svírá,
při pohledu na ně,
když bezcitní jak káně,
chcou vše, co mi zbývá.
Žádná díra v srdci,
žádné prázdné místo,
chtěl bych tě mít blízko,
ať zmizí tihle vlci.
Komentáře (0)