Okamžik letí na peruti řas
A převažuje se jak misky na vahách
Někdy strmě stoupá, jindy ztrácí výšku
Nežijem v pohádce,
kde Malý princ si ochočil lišku...
Výborná báseň, která všechno říká
12.09.2019 16:38:40 | Chvilka
Výborná báseň, všeříkající
12.09.2019 16:38:22 | Chvilka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?