Už nedoufám, nedýchám, jen rovně stojím
Všech přehnaně veselých se dosti bojím
neznám svůj rodokmen, mám renomé psance
tančím jen tehdy, když je mi do tance ...
Zdá se, že blýsklo se, však jen jakoby
na nebi, nad mraky, nad pouští Gobi
A až přijde konečně můj den?
Na hrob mi napište "Voluntas dei"
a k rakvi přineste smuteční orchidej...
neznám svůj rodokmen, mám renomé psance
tančím jen tehdy, když je mi do tance ...
Tenhle verš se mi líbí. :-)
14.09.2019 20:57:34 | Isabella Monvoisin