Když svět poztrácel city a emoce
A roztekly se mi všechny barvy na paletě
Snad veselý bude jediný den v roce
kdy z břehu nás strhne řeka Léthé.
Teď otevřít okno a vypustit ven duši
Zamávat jí na cestu, to se prej sluší!
A pak koukat, jak ony barvy na paletě
na nebi kreslí stopy cest, po kterých máme letět...
#jazykohraní #hořkosladkápoezie