Anotace: ... nejcennější...
Smrtí nic nekončí
zůstanou vzpomínky
žít navěky
s láskou
- hlasem Slavíka….
a z rádia hrála
krásná hudba
-za zpěvu "boha".
Tak čistě
-překrásně
citlivě.
Jistě vše slyšíš...v ráji.
Nádherne vyznanie :)
04.10.2019 10:53:16 | Dávid
Děkuji.Karel to stejně uměl roztočit.Až nyní si všichni uvědomí - o jak velkého člověka jsme přišli.
04.10.2019 12:13:30 | Krahujec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?