Pětačtyřicet slov
Má flanelovou košili
uprostřed mostu Legií
co kolejema prošili
a nikdo už se nediví
že komín starý pekárny
zavál dusot koní
když císař Josef … no a my
pár suchejch slz uroní
zaržáli koně v šapitó
dohrálo Klokočí
už stačilo.. už stačí to...
vydechne a skočí
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)